Het is mogelijk om het Royal Theater te huren voor uw (bedrijfs)presentaties en feestjes. Ook is het Royal Theater te huur voor het maken van bruidsfoto's of andere foto gerelateerde onderwerpen (modereportages etc.).Voor informatie hierover kunt u het beste een mail sturen met daarin uw wensen. Ook kunt u op afspraak eerst de ruimtes komen bezichtigen.

info@royaltheater.nl

 

facebook: www.facebook.com/Royalroermond

Bellen kan ook: 0654-37 37 57 (Tom Timans)

 

ROYAL THEATER IS UNIEK IN ROERMOND EN TE HUUR VOOR:

De zalen (Royal en Royaline) alsmede de beide foyers van het Royal Theater zijn nu te huur voor lezingen, feesten en partijen.Ook voor kleine concerten of modeshows, tijdelijke winkelruimte of expostitieruimte etc. De diverse ruimtes zijn ook te huur voor fotoreportages voor bruiloft, magazine etc.

Hieronder vind u een overzicht van de te huren ruimtes en wat voorbeelden van de mogelijkheden.

 

 

ROYAL LOBBY:

Deze ruimte is uitermate geschikt voor het geven van een leuk feest voor bijvoorbeeld bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, jubilaris etc. De ruimte ademt de sfeer van een bioscoop uit de jaren vijftig en is voorzien van een bar en diverse staantafels en zitjes. De ruimte is door u zelf in te delen en aan te kleden om uw feest uniek te maken. Tevens beschikken we over een professionele geluidsinstallatie om ook aan uw muzikale wensen te voldoen. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen DJ in te huren. De lobby is uitermate geschikt voor feestjes tot ongeveer 100 personen. Een gevarieerd assortiment aan warme hapjes is ook bij te boeken. De lobby is evt. ook te huur voor winkeleigenaren/ondernemers die op een bepaalde dag/ weekend deze ruimte willen huren voor bijv. een uitverkoop.

 

ROYAL (grote zaal):

De Royal is de monumentale zaal van het Royal Theater. Hier hebben onder andere Wim Sonneveld en Toon Hermans op het toneel gestaan. Na verbouwing van de zaal in de jaren vijftig zijn hier ook alle blockbusters op filmgebied vertoond. Deze gerenoveerde zaal ademt de sfeer van nostalgie en stijl van de jaren vijftig uit. De Royal is te huur voor groepen tot maximaal 220 personen. Hier kunnen lezingen of eigen gemaakte films worden vertoond die geprojecteerd kunnen worden met een beamer.Tevens geluidsinstallatie voor versterking van spraak, audio live of via media (MP3, CD of anders).Ook valt te denken aan concerten voor bijv. een koor of kleine band. De zaal is te huur in combinatie met de lobby waar een bar staat voor horeca facaliteiten. De zaal is voorzien van airconditioning. Sinds april 2016 beschikt de Royal weer over een eigen podium met een breedte van ongeveer 10 meter en een diepte van ongeveer 5 meter!

 

ROYALINE:

Deze kleinere zaal is te huur voor maximaal 70 personen. Deze zaal is geschikt voor lezingen of presentaties voor kleinere groepen en bied een hoog zitcomfort door comfortabele stoelen en bekerhouders. Verder kan deze zaal ook worden voorzien van een beamer voor filmpjes en presentaties. Een geluids systeem voor microfoon is ook aanwezig met maar liefst twaalf luidsprekers. De zaal is te huur in combinatie met de lobby waar een bar staat voor horeca facaliteiten. De zaal is voorzien van airconditioning.

 

We hebben al diverse gasten/bedrijven uit de regio mogen ontvangen. Zie de pagina "programma" en scroll naar beneden voor informatie hierover.


Bedrijfspresentaties/ evenementen:


Tot max. 220 personen
Prijs zaalhuur in overleg.
Consumpties/catering mogelijk in overleg. We werken nauw samen met de volgende partners:

Vijo cuisine (catering) www.vijocuisine.nl

D.J. Rolo (muziek) www.dj-rolo.nl


Natuurlijk staan wij open voor uw wensen en kunnen we samen in overleg op zoek gaan naar een passend arrangement.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met 0654-373757 of info@royaltheater.nl

 

 

Home | Over ons | Programma | Verwacht | Nieuwsbrief | Arrangementen | Contact

© Copyright Royal Theater 2009

Royal & Royaline Theater Roermond
Hamstraat 7A
6041 HA RoermondEmail: info@royaltheater.nl